viernes, 15 de mayo de 2020

DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES/ DÍA INTERNACIONAL DE LAS FAMÍLIAS

El 15 de maig celebrem el  Dia Internacional de les Famílies amb l'objectiu de conmemorar el paper fonamental de les families en l'educació i benestar dels xiquets i xiquetes.
En 1994 es va celebrar per primera vegada aquest dia, i es va reflectir la importància que la comunitat internacional atorga a les famílies com a eix central de la societat.
 El 15 de mayo de cada año celebramos el Día Internacional de las Familias, con el objetivo de conmemorar el papel de las familias en la educación y el bienestar de los niños y niñas.
En 1994 se celebró por primera vez este día, donde se reflejó la importancia que la comunidad internacional otorga a las familias como eje central de la sociedad.

Com bé sabem, hi ha molts tipus de famílies: grans, menudes, amb molts germans i germanes, de fills o filles úniques, amb una mare, amb un pare, amb un pare i una mare, amb dos pares, amb dues mares, d'avis que fan de pares i mares...uiiii, quin embolic!
Però totes igual de boniques i especials.
Como sabemos hay muchos tipos de familias: grandes, pequeñas, de muchos hermanos, de hijos e hijas únicos, de una mamá, de un papá, de un papá y una mamá, de dos papás, de dos mamás, de abuelos que hacen de papás y mamás...uyyy, ¡qué lio!
Pero todas igual de bonitas y especiales.

A continuació vos deixem dues propostes del conte "UN PUÑADO DE BOTONES" de Carmen Parets, on entendreu millor la gran diversitat de famílies que hi ha.
La segona proposta l'ha compartida el cicle de Secundària i vos anima a fer una activitat sobre la vostra família. 
Ja sabeu que si la feu podeu enviar-la al correu tomasllacer2012@gmail.com.
Bon cap de setmana a tots i a totes! 
A continuación os dejamos dos propuestas del cuento "UN PUÑADO DE BOTONES" de Carmen Parets, en el que entenderéis mejor la gran diversidad de familias que hay. 
La segunda propuesta la ha compartido el ciclo de Secundaria y os anima a hacer una actividad sobre vuestra familia. 
Ya sabéis que si la hacéis podéis enviarla al correo tomasllacer2012@gmail.com.
¡Feliz fin de semana a todos y a todas! 






     
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario