martes, 17 de enero de 2017

       Visita del cicle d'infantil del col·legi Sant Roque.

El dia 13 de desembre ens van visitar setanta alumnes i alumnes del col·legi de Sant Roque.
Els vam mostrar les instal·lacions del col·legi, agrupandolos en cinc equips de visita i entre tots els expliquem que activitats fem en les aules, en l'Aula Llar, en la sala d'estimulacion, en fisioteràpia, en logopèdia , en hidroterapia i tambien en Música, fang i el menjador.
Despres en la sala multiusos ens van cantar diverses nadaletes cadascuna de les classes. Tambien realitzem una sesion de psicobalet tots junts i finalment ens regaloren unes llaminadures i ens vam acomiadar en el pati, agradeciendoles la visita.


Visita dels burretes i els Patges dels Reis Mags.


El passat dia 21 de desembre ens van visitar els burretes i els patges dels Reis Mags juntament amb un grup d'alumnes del col·legi La Salle. Van ser rebuts per tots nosaltres en el pati, els patges venian amb torxes i tambors.
Van passar a la sala d'Usos Multiples i ens van explicar com recogian les cartes de tots els xiquets per a donar  als reis Mags. I tots nosaltres els lliurem les nostres cartes amb molta il·lusió.
Tots junts vam cantar diverses nadaletes per a agrair la seua visita i donar els nostres millors desitjos per als Reis Mags.






No hay comentarios:

Publicar un comentario