martes, 2 de junio de 2020

UNA CLASSE DEL COL·LEGI SANT VICENT D'ALCOI ENS REGALA UN CONTE FET PER ELLS I ELLES.


La classe de 3r.B del CEIP Sant Vicent d'Alcoi, al capdavant de la qual hi ha Maria Amparo Pérez Abad, una mestra que fou del nostre Col·legi on ja va deixar la seua petja per la seua tasca i la seua il·lusió pel món de l'Educació Especial, ara han tingut el gran detall de bastir un conte entre tota la classe. El conte, que porta el títol de Per quatre cantonades de no res, és una preciosa al·legoria sobre el món de l'educació inclusiva. I allò més important, tal i com deixen ben palès al començament d'aquest, el conte està dedicat a l'alumnat del nostre Col·legi.

Què en direm nosaltres? Doncs moltíssimes gràcies a tots els companys d'aquesta aula de 3r.B del CEIP Sant Vicent i especialment per a tu, Maria Amparo per recordar-nos, malgrat el temps transcorregut i demostrar la teua implicació emocional amb el nostre petit món que vol restar perennement obert a tots els xiquets i xiquetes de tots els Col·legis del món. Gent com tu i el teu alumnat ho feu encoratjador i realment possible. Amb el cor farcit de tendresa volem donar-vos les gràcies pel vostre regal, que pengem al bloc per al gaudi de qui n'entre i l'escolte.


I ací no acaba la cosa. El curs que ve, quan la normalitat ens retornarà al Col·legi, esteu convidats i convidades a visitar-nos i compartir un jornada amb nosaltres com a amics (i dels bons) que sou a partir d'ara. Ja ho parlarem. Una abraçada.

2 comentarios:

  1. Moltíssimes gràcies per les vostres paraules. Jo no sé ben bé si vaig deixar una petjada o no al cole, però el que sí n'estic segura és que el Tomàs Llàcer la va deixar ben fonda i al meu cor.
    Vos prenem amb molt de gust la paraula i tan aviat com siga possible, us farem plens d'il·lusió una visita.
    Moltes abraçades de part de la meua classe per a totes i tots.
    María Amparo

    ResponderEliminar
  2. Moltíssimes gràcies per les vostres paraules. Jo no sé ben bé si vaig deixar una petjada o no al cole, però el que sí n'estic segura és que el Tomàs Llàcer la va deixar ben fonda i al meu cor.
    Vos prenem amb molt de gust la paraula i tan aviat com siga possible, us farem plens d'il·lusió una visita.
    Moltes abraçades de part de la meua classe per a totes i tots.
    María Amparo

    ResponderEliminar