martes, 21 de abril de 2020

GYM TIME AMB PEPE - DIMECRES 11:00 per WEBEX

Número de reunión: 145 857 496
Enllaç directe / Enlace directo

Bon dia a tots. 
Buenos días a todos.

DIMECRES 22, tindrem d'EDUCACIÓ FÍSICA per videoconferència.
MIÉRCOLES 22, tendremos sesión de EDUCACIÓN FÍSICA por videoconferenica. 

L'aplicació que utilitzarem és WEBEX (recomanda per Conselleria)
La aplicación que utilizaremos es WEBEX (recomendada por Consellería)
Aquesta sessió (de 30-45 minuts) va dirigida a tots els alumnes que estiguen en qualsevol grup de Psicomotricitat o d'Esport en el Tomàs Llàcer.
Esta sesión (de 30-45 minutos) va dirigida a todos los alumnos que estén en cualquier grupo de Psicomotricidad o de Deporte en el Tomás Llácer.

Únicament us farà falta un poc d'espai per realitzar els moviments, roba esportiva, una botella d'aigua per a hidratar-nos i, sobretot, ganes de passar-ho bé!
Únicamente os hará falta un poco de espacio para realizar los movimientos, ropa deportiva, una botella de agua para hidratarnos y, sobre todo, ¡ganas de pasarlo bien!


INSTRUCCIONS PER A ENTRAR A WEBEX:
INSTRUCCIONES PARA ENTRAR A WEBEX:

1. DESCARREGAR l'aplicació Cisco WEBEX Meetings a la tauleta o mòbil.
1. DESCARGAR l'aplicación Cisco WEBEX Meetings en la tableta o móvil.

2. ESPERAR al dimecres a les 11:00. Deu minuts abans (a les 10:50) podreu "UNIROS A LA REUNIÓN" escribint el "número de reunión" o directament clicant sobre l'enllaç.
2. ESPERAR al miércoles a las 11:00. Diez minutos antes (a las 10:50). Podréis "UNIROS A LA REUNIÓN" escribiendo el número de reunión o directamente clicando sobre el enlace.

3. La primera vegada que entreu a una reunió, pot ser, tingau que escriure el vostre nom i el correu des del que vuigau accedir. És molt fàcil.
3. La primera vez que entréis a una reunión, quizás, tengáis que escribir vuestro nombre y el correo desde el que el queráis acceder. Es muy fácil.


FINS DIMECRES!
¡HASTA EL MIÉRCOLES!

No hay comentarios:

Publicar un comentario